Gala Saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 ianuarie 2014

Ieri am avut ocazia de a urmari prima Gala a emisiunii Mireasa pentru fiul meu pe anul 2014.
Am avut ocazia sa vedem o scurta sceneta in care Andrei si Traian au interpretat roluri de gangsteri, iar perechile lor Cristina si Corina, roluri de politiste, apoi a venit randul tombolei de revelion cand fiecare concurent s-a bucurat de un cadou: ore de navigare pe internet, iesiri in oras, mici accesorii, insa “castigatorul” tombolei a fost Robert care va beneficia de un tratament cosmetic pentru par.
Petrecerea de Revelion a fost una plina de cantece, dansuri, concerte sustinute de trupe straine insa miezul noptii a adus si prima mare cearta pe anul 2014.
Un imens scandal a fost provocat de Andrei, deranjat de un gest al Cristinei facut la adresa lui Grigore. Andrei i-a reprosat iubitei sale ca nu il respecta suficient de mult, discutiile purtandu-se pe tonuri din ce in ce mai ridicate timp de zeci de minute.
Cristina a recurs si ea la un gest radical, fortand o ruptura definitiva a relatei prin scoaterea inelului de logodna oferit de Andrei.
Dupa ce furia celor doi a trecut si au inceput sa discute fara a mai ridica tonul, Andrei a ajuns la concluzia ca se iubesc dar nu se potrivesc, el fiind o persoana care stie ce vrea de la viata spre deosebire de Cristina care vede totul ca pe o joaca.
In Gala de ieri, i-a gasit pe cei doi mai optimisti in ceea ce priveste cuplul lor, ambii recunoscand ca prin aceste certuri s-au cunoscut mai bine si promitand ca pe viitor vor incerca sa rezolve neintelegerile pe un ton mult mai calm.
Un alt cuplu despre care s-a discutat ieri in Gala MPFM a fost cel format din Raymond si Constantina. Cei doi au creat un moment tensionat in emisiunea de vineri.
In Gala de sambata 4 ianuarie au fost prezentate scenete cu Raymond, in seara de Revelion, acesta fiind foarte relaxat si dispus la glume fata de ceilalti concurenti, una dintre glumele sale fiind indreptata catre Oana, gluma fiind interpretata ca exagerata.
Ieri, in timpul interventiilor telefonice, un telespectator a afirmat ca Raymond a sarutat-o pe Oana in timpul unui dans in noaptea de Anul Nou, insa imaginile prezentate in reluare au negat aceasta afirmatie.
Constantina a fost deranjata de faptul ca ea era suparata in dormitor, iar Raymond nu i-a acordat suficienta atentie.
La finalul primei parti a Galei Saptamanale, cei doi au parut a se impaca, cel putin pentru moment.

Urmariti emisiunea in reluare, postata pe Facebook:
Gala Mireasa pentru fiul meu 04 ianuarie

Comments

comments

Post Navigation